Skip to main content

In opdracht van Stichting Race Support NL is het nieuwe MotoGP manager spel ontwikkeld. Als manager kan jij je eigen team samen stellen van 6 rijders (2 rijders per klasse) voor een budget van €12.000.000. Na de Grand Prix races ontvang je punten op basis van de prestaties van je rijders.

Maak subleagues aan om samen met je vrienden te strijden voor de winst. Verder krijg je halverwege het seizoen de mogelijkheid om 2 rijders uit je team te wisselen. Er zijn allerlei mooie prijzen te winnen, waaronder een motor voor de winnaar van het 2020 GP manager seizoen. Inschrijven kan tot 07-03-2020 14:00. Na het registreren is het mogelijk om extra teams toe te voegen.

Vorig ontwerp

Het originele ontwerp van de GP manager is voornamelijk gebaseerd op Bootstrap. Samen met de klant hebben we besloten om deze applicatie volledig opnieuw te ontwerpen.

Nieuw ontwerp

Voor de nieuwe applicatie is de volledige UI herzien. Bij dit ontwerp hebben we gebruik gemaakt van terugkerende elementen, zoals de schuin afgesneden knoppen.

Registreer nu & maak kans op mooie prijzen!

Inschrijven kan tot 07-03-2020 14:00.

Plaats een reactie