Skip to main content

Door de groei van het aantal klanten op onze cloud server hebben we besloten een migratie uit te voeren naar een managed hosting oplossing van PC Extreme. De belangrijkste redenen voor deze migratie zijn betrouwbaarheid, ervaring in beheer, en de support. Om het aantal klanten te ondersteunen hebben we gekozen voor een 4x grotere server dan onze huidige Google Cloud server. Daarnaast zijn we nu in staat een SLA te bieden voor de beschikbaarheid van alle websites (99.8% beschikbaarheid). De technische specificaties van de server kun je onderaan dit artikel vinden.

Vragen over de server of wat dit verder betekent voor jouw website? Bekijk hieronder dan de veelgestelde vragen van klanten of neem contact met ons op via het contact formulier.

Veelgestelde vragen

Wat merk ik van deze migratie aan mijn eigen website?

Van de migratie naar het nieuwe platform van PC Extreme zal jouw website geen enkele downtime ondervinden. Door het overzetten van de DNS naar het nieuwe platform en het behouden van de verwijzing naar onze vorige cloud server, kunnen we er voor zorgen dat de website zonder problemen overgezet kan worden.

Hoe kan ik nu weer via FTP verbinding maken met mijn website?

De FTP accounts van de cloud server zijn niet meer beschikbaar na de migratie en zullen dus opnieuw ingesteld worden. Neem hiervoor contact op met info@dsgn.nl of met ons via het contactformulier.

Met wie neem ik contact op als ik problemen ondervind met mijn website?

Mochten er problemen zijn ontstaan na de migratie of met de website in de toekomst, neem dan contact met ons op via info@codecentral.nl of telefonisch op +316 48581865.

8

CPU cores

16

RAM

50

Websites

100

Databases (DaaS)

300

NVMe SSD

15

Email accounts per website

Plaats een reactie